军队职称英语
在线报名

2021军队职称英语理工类AB级精选词汇例题解析五

来源: 2020-09-23 21:09:50
 1.I have been trying to quit smoking.
  A.give up B.pick up C.build up D.take up
  2.Relief workers were shocked by what they saw.
  A.moved B.touched C.surprised D.worried
  3.The weather is a constant subject of conversation in Britain.
  A.question B.problem C.title D.topic
  4.This is not typical of English,but is a feature of the Chinese language.
  A.particular B.characteristic C.remarkable D.idiomatic
  5.It is virtually impossible to persuade him to apply for the job.
  A.simply B.almost C.totally D.completely
  6.These are defensive behavior patterns which derive from our fears.
  A.stem B.rely C.develop D.grow
  7.Only a small minority of the mentally ill are liable to harm themselves or others.
  A.easy B.possible C.likely D.difficult
  8.They have the capability to destroy the enemy in a few days.
  A.possibility B.necessity C.ability D.probability
  9.We have never seen such gorgeous hills.
  A.beautiful B.stretching C.spreading D.rolling
  10.The leaves have been swept into huge heaps.
  A.loads B.layers C.pyramids D.piles
  11.The news will horrify everyone.
  A.attract B.terrify C.tempt D.excite
  12.The article sketched the major events of the decade.
  A.described B.offered C.outlined D.presented
  13.I won't tolerate that kind of behavior.
  A.bear B.receive C.admit D.take
  14.Their style of playing football is utterly different.
  A.barely B.scarcely C.hardly D.totally
  15.Her sister urged her to apply for the job.
  A.advised B.caused C.forced D.promised
  答案:
  1.A  2.C  3.D  4.B  5.B
  6.A  7.C  8.C  9.A  10.D
  11.B  12.C  13.A  14.D  15.A

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,长职理培网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准! (责任编辑:长职理培)

直播课程 新人注册送三重礼

已有 22658 名学员学习以下课程通过考试

网友评论(共0条评论)

请自觉遵守互联网相关政策法规,评论内容只代表网友观点!

最新评论

点击加载更多评论>>

军队职称英语

更多
10781人学习

免费试听更多

  • 职称英语
  • 部队英语
  • 军队英语
相关推荐
热门排行
长理职培客户端 资讯,试题,视频一手掌握
去 App Store 免费下载 iOS 客户端